Alblasserwaard deel 5.2 bij TV Ridderkerk

RTV-Ridderkerk zendt een informatieve serie over de Alblasserwaard. De documentaire van 28 afleveringen over de Alblasserwaard is gemaakt door RTV Papendrecht. Niet alleen de natuur maar ook de mensen, de ambachten, de geschiedenis, de reformatie maar ook de catastrofen en het alledaagse leven van deze streek is in beeld gebracht.

In dit tweede deel van aflevering 5 wordt de Alblasserwaard verder verkent. Er wordt een kijkje genomen in de dorpjes en stadjes van de Alblasserwaard. In deze aflevering staan de dorpen en stadjes noordelijk van de Alblasserwaard centraal. Elk dorp heeft haar eigen geschiedenis  en het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

RTV-Ridderkerk zendt op donderdag 29 april en op zondag 2 mei 2021 dit blok uit op 14.00 en 18.00 uur. TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP RTV-Ridderkerk. Meer informatie is ook terug te vinden op de website: rtvridderkerk.nl.