Alblasserwaard deel 9.4 bij TV Ridderkerk


RTV-Ridderkerk zendt een informatieve serie over de Alblasserwaard uit. De documentaire van 28 afleveringen over de Alblasserwaard is gemaakt door RTV Papendrecht. Niet alleen de natuur maar ook de mensen, de ambachten, de geschiedenis, de reformatie maar ook de catastrofen en het alledaagse leven van deze streek hebben wij getracht in beeld te brengen.

In dit vierde deel van hoofdstuk negen wordt de Alblasserwaard verder verkend met als thema: Gezondheidszorg vroeger en nu. De veranderingen in de gezondheidszorg hebben een grote vlucht genomen. Dit kwam zeker naar voren in het Nationaal Medisch Museum. Dit Nationaal Medisch Museum was tijdens de opnames op reis door het hele land. Daarnaast werd gesproken met huisarts dr. K. den Besten over de gezondheidszorg van nu.

RTV-Ridderkerk zendt op donderdag 22 juli en op zondag 25 juli 2021 dit blok uit op 14.00 en 18.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP RTV-Ridderkerk. Meer informatie is ook terug te vinden op de website: rtvridderkerk.nl.