Alpha cursus in Onder de Aandacht

Aanstaande zondag zal in het radioprogramma ‘Onder de Aandacht’ gesproken worden met de heer Hans Sluimers over de nieuwe Alpha cursus die binnenkort van start zal gaan.

Alpha cursus is dan ook een beginners (of opfriscursus) voor mensen die meer van het christelijke geloof willen weten, of die op zoek zijn naar een stukje zingeving in onze tijd. Bij een Alpha cursus wordt er eerst gegeten, dan is er een korte inleiding en daarna een goed gesprek over wat er allemaal maar ter tafel komt.

Het programma ‘Onder de Aandacht’ is op de zondagavond 3 april te beluisteren bij Radio Ridderkerk tussen 19.30 en 20.00 uur. Presentatie is in handen van Marieke van Beuzekom en Jacoline Molendijk. De techniek wordt verzorgd door Mathias Broer.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.