Alternatieve 3×2 dinsdag 17 augustus 2021

Ondanks dat er dit jaar opnieuw geen 3×2 wordt georganiseerd, verzorgt RTV Ridderkerk toch bijdragen voor TV- en radio3x2.

Vanmorgen deed voorzitter Peter van Dijk officieel het bewijs van de fietsenkeuring aan het stuur van de razende verslaggever Aad Hoogendijk. Hij is nu de enige met de officiële 2021 tiewrap. Vandaag ging Aad samen met Peter een klassieke route rijden.

Ze gingen namelijk op weg naar zwembad Optisport Sliedrecht De Lockhorst voor de grote rust. Alweer zo’n 40 jaren geleden kwam 3×2 hier ook. Hoewel het zwembad totaal veranderd is in die jaren, was het mooi daar weer een keer rond te kijken. We werden daar begeleid door Johan Kraaijeveld.


Oh jongens, wat een regen vanmiddag. En zij moesten nog terug van Sliedrecht naar Ridderkerk. Maar heel sportief: Peter van Dijk fietste nog enthousiast mee!

Zij zijn op de terugweg ook nog even langs Tante Lien gefietst. Het gaat goed met haar en ze vindt het jammer dat er opnieuw geen Jeugdwielertour 3×2 is dit jaar. Jullie hebben allemaal de groeten!

Helaas viel de terugreis naar Ridderkerk behoorlijk in het water, en daar was geen zwembad voor nodig… Drup drup.

Beeld en geluid van deze activiteiten vind je in onze dagelijkse Radio3x2-Podcast en te zien op ons youtube kanaal.

Woensdag blijven we in regio Ridderkerk, dus lekker dicht bij huis. En dan rijdt oud-voorzitter Jaap van Hamburg mee.