Amazing Stroopwafels in Spotlight

In de studio van RTV-Ridderkerk traden de bekende Amazing Stroopwafels op in 2018. De Amazing Stroopwafels trokken daarna middels een theatertour weer volle zalen in de regio. In het kader van de toer ‘Hiero’ traden ze destijds op in de studio van RTV-Ridderkerk.

In de studio speelden ze een groot aantal nieuwe en oude liedjes en er werd zelfs ook een liedje opgedragen aan Ridderkerk. Presentator Richard Veen had daarnaast ook nog een interview met de muzikanten, die verrassen met hun positieve liedjes en taalkundige teksten. Deze aflevering komt komend weekend in de plaats van de reguliere aflevering van de Hollandse 10, dat een weekje later wordt uitgezonden.

Deze aflevering van Spotlight is te zien bij RTV-Ridderkerk vanaf vrijdag 27 maart tot en met zondag 29 maart 2020 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk oneven heel uur. Het programma is te zien van 15.00 tot en met 23.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 1377, Tele2, Vodafone, Solcon en via de APP van RTV-Ridderkerk. Daarnaast zijn de films ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep: www.youtube.com/tvridderkerk. Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl.