Radio en TV

Arie de Wit in SensatieGeneratie

In het radioprogramma SensatieGeneratie is zaterdag 7 oktober 2023 de Ridderkerkse muzikant Arie de Wit te gast.

Al op jonge leeftijd is Arie gestart met zijn muzikale carrière op gitaar. Als autodidact heeft hij zich zelf muzikaal gevormd in de loop van de jaren tot de singer/songwriter die hij nu is. In de corona periode waren er geen optredens meer en besloot Arie om liedjes te gaan opnemen. Soms alleen, maar soms met een mede-muzikant Kees-Jan, die Arie begeleide op banjo, mandoline en gitaar bij de opnames. In de studio van Radio Ridderkerk is bijna een compleet album opgenomen met bijzondere luisterliedjes. Geïnspireerd op de originele uitvoeringen van bekende muzikanten. De meeste daarvan zijn er al lang niet meer, maar de muziek zelf is er voor altijd. Waarom juist deze liedjes nu zo klinken hoort u in de SensatieGeneratie bij Radio Ridderkerk.

Presentator Arjan ‘t Jong ontvangt Arie de Wit in de uitzending van zaterdag 7 oktober 2023 tussen 20.00 en 21.00 uur in  de SensatieGeneratie.

Het radioprogramma SensatieGeneratie met presentator Arjan ’t Jong is wekelijks op de zaterdagavond te beluisteren tussen 20.00 en 21.00 uur. Het programma wordt wekelijks herhaald op de woensdagavond om 18.00 uur. Nieuwe aanmeldingen voor het item ‘demo van de maand’ kunnen worden ingestuurd via info@rtvridderkerk.nl ter attentie van SensatieGeneratie.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.