Arie de Wit in SensatieGeneratie

In het radioprogramma SensatieGeneratie is op zaterdag 7 mei 2022 om 20.00 uur de Ridderkerkse muzikant Arie de Wit te gast.

Al op jonge leeftijd is Arie gestart met zijn muzikale carrière op gitaar. Als autodidact heeft hij zich zelf muzikaal gevormd in de loop van de jaren tot de singer/songwriter die hij nu is. In de corona periode waren er geen optredens meer en besloot Arie om liedjes te gaan opnemen. Hoe zijn carrière er tot op heden uitziet en hoe deze liedjes nu klinken hoort u in de SensatieGeneratie bij Radio Ridderkerk.

Presentator Arjan ‘t Jong ontvangt Arie de Wit in de uitzending van zaterdag 7 mei 2021 tussen 20.00 en 21.00 uur in  de SensatieGeneratie.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129, via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.

Foto: Arjan ’t Jong