Radio en TV

Banketbakker Peter Gouweloos in Seniorentijd

Op dinsdag 25 januari 2022 is banketbakker Peter Gouweloos te gast in het radioprogramma Seniorentijd. Peter vertelt voortaan maandelijks in het programma over een recept, dat op eenvoudige wijze ook in de eigen thuiskeuken gemaakt kan worden.

In de eerste aflevering vertelt Peter over hoe het zo is gekomen, dat hij besloot om banketbakker te worden, want elke dag voor dag en dauw al aan het werk te gaan is niet iedereen gegeven. Daarnaast gaf Peter voor corona met regelmaat voor onder andere goede doelen leuke en gezellige bakworkshops.

Peter Gouweloos tijdens een bakworkshop in de studio van Radio Ridderkerk

Als eerste recept wordt eenvoudig gestart met het maken van een cake. In dit geval de appelcake. Liefhebbers van het zelf maken van recepten wordt aangeraden om pen en papier bij de hand te hebben. Mocht u het gemist hebben, geen nood, want alle recepten worden na afloop toegevoegd aan onze speciale podcast pagina.

Seniorentijd is wekelijks te beluisteren bij Radio Ridderkerk op de dinsdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.