Radio en TV

Bart Nolles in ‘Praten met een Ridderkerker’

Het bekende radioprogramma ‘Praten met een Ridderkerker’ van Radio Ridderkerk is ook dit najaar  weer te beluisteren. Ook nu wordt weer een Ridderkerker aan de tand gevoeld over zijn of haar leven en betrokkenheid met Ridderkerk, waarbij doorgaans mooie en herkenbare anekdotes naar voren komen.

Zondag 21 november is er weer een nieuwe aflevering van het programma ‘Praten met een Ridderkerker’. Als gast is uitgenodigd Bart Nolles. Geboren in Bolnes kwam hij bij de omroep terecht, en reisde hij de hele wereld rond voor televisieprogramma’s, vooral over sport. Er zit een theaterprogramma aan te komen en hij heeft Poetin een hand gegeven en heeft dat overleefd.

Presentator van het programma is Aad Hoogendijk, het programma is te beluisteren vanaf 13.00 uur.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk app en de TuneIn app.