Battle Of Blues live in Bluezy op TV Ridderkerk

In het radioprogramma Bluezy was op donderdag 21 april 2022 de Battle Of Blues in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontving in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview werd er ook live opgetreden. Te gast in Bluezy was de Battle Of Blues.

Wat ooit is begonnen als een sessie/gelegenheidsband is sinds 1,5 jaar een vaste band geworden met leden die kunnen bogen op heel veel ervaring opgedaan bij onder andere Fat Harry – South Side Blues Band – Oscar Benton en vele anderen. De Battle Of Blues speelt naast Oldskool en Chicago Blues ook eigenwerk en covers, die variëren van Jimmy Hendrix tot en met de Rolling Stones. Battle Of Blues bestaat uit de muzikanten: Joop Vastenhout (zang), Jan Popijus (bas gitaar), Dick Peterse (solo gitaar), René Schutte (toetsen/zang) en Jan Kuystermans (drums).

Deze aflevering van Bluezy live wordt vanaf vrijdag 6 mei tot en met zondag 8 mei 2022 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op oneven heel uur. Het programma is te zien om 16.00, 19.00 en 23.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het digitale Ziggo kanaal 46 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP RTV-Ridderkerk. Daarnaast is de film ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep: www.youtube.com/tvridderkerk.