Radio en TV

Black Label Blues Band live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 22 november om 20.00 uur de Dordtse formatie Black Label Blues Band in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Onder de bezielende leiding van voorman Joop Vastenhoud speelt BLB naast dampende onvervalste Chicago blues ook nummers van o.a. The Rolling Stones, The Animals, Eric – Slowhand – Clapton en bijvoorbeeld The Small Faces. Uiteraard zijn alle uitvoeringen voorzien van het typische ‘Black Label’ wat de band zo kenmerkt. De band uit Dordrecht is inmiddels in de huidige samenstelling een goed jaar bij elkaar. Nu zijn ze klaar om de rest van Nederland te ‘veroveren’.

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.