Blue Riot Combo live bij Bluezy op TV

In het radioprogramma Bluezy was op donderdag 13 september 2018 The Blue Riot Combo in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontving in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview werd er ook live opgetreden.

Enkele jaren terug besloot de Belgische formatie The Zoomatics hun instrumenten in de wilgen te hangen.Daar waren veel aanhangers van deze band niet verheugd over. Maar het heugelijke nieuws was dat er nog leven was na deze Antwerpse formatie. De helft van The Zoomatics zouden terug komen in een andere gedaante. Deze fine tuning werd een feit en succes en voilá-se. The Blue Riot Combo was geboren. Ze zijn een echte no-nonsense bluesband die zonder poespas de ‘old style blues’ in ere herstelt. Maar wel zo straf als een Belgisch speciaal biertje.

Deze impressie wordt uitgezonden vanaf maandag 12 november tot en met donderdag 15 november 2018 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk oneven heel uur. Het programma is te zien om 15.00, 17.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur.