Radio en TV

Blues & Beyond live bij Bluezy op TV

In het radioprogramma Bluezy was op donderdag 24 oktober 2019 de formatie Blues & Beyond in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontving in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview werd er ook live opgetreden.

Blues & Beyond is ontstaan na een aantal gelegenheidsoptredens. Deze optredens smaakten naar meer, zodoende zijn de professionele muzikanten Blues & Beyond gestart. De bandnaam is gekozen vanwege een voorliefde voor de Blues, maar er is Beyond toegevoegd omdat er vele uitstapjes worden gemaakt naar andere muziekstijlen zoals Americana, Bluesrock en Countryrock.

Deze aflevering van Bluezy live 10 wordt vanaf maandag 28 oktober tot en met donderdag 31 oktober 2019 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk even heel uur. Het programma is te zien om 16.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggokanaal 67+ en het digitale Ziggokanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 1377, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep).

Daarnaast zijn de films ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep: www.youtube.com/tvridderkerk.