Radio en TV

Blues & Beyond live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 24 oktober 2019 om 20.00 uur de formatie Blues & Beyond in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Blues & Beyond is ontstaan na een aantal gelegenheidsoptredens. Deze optredens smaakten naar meer, zodoende zijn de professionele muzikanten Blues & Beyond gestart. De bandnaam is gekozen vanwege een voorliefde voor de Blues, maar er is Beyond toegevoegd omdat er vele uitstapjes worden gemaakt naar andere muziekstijlen zoals Americana, Bluesrock en Countryrock. Blues & Beyond bestaat uit: Luuk Kranenburg op drums en percussie en backing-vocals, Kim Wijsbeek op akoestisch en elektrisch gitaar en basgitaar, Ton van Hooft op mondharmonica en vocals, Ruben Welbedacht op basgitaar en elektrisch gitaar en Sjaak van Vugt op akoestisch en elektrisch gitaar en basgitaar en vocals.

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.