Radio en TV

Blues & Beyond speelt live in Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 6 juli 2023 om 20.00 uur de formatie Blues & Beyond in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Blues & Beyond, is een band zoals de naam al zegt, met een voorliefde voor de blues. Het zijn professionele muzikanten met vele jaren podiumervaring. Blues & Beyond neemt je mee langs verschillende (rock)blues stijlen door de jaren heen in hun herkenbare eigen sound. Alle muzikanten hebben al vele jaren podiumervaring. Zij spelen bekende en onbekende pareltjes uit het blues repertoire en ook eigen werk. Begin 2023 is de eerste single op Spotify verschenen: You Got Me Down On My Knees.

Blues & Beyond bestaat uit: Kim Wijsbeek op akoestisch en elektrisch gitaar; Ton van Hooft op mondharmonica en vocals; Peter Haijes op drums en percussie; Coen Spanjers op basgitaar en Sjaak van Vugt op akoestisch en elektrisch gitaar en vocals. Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80 van onder andere artiesten als C.C.R, Golden Earring, The Eagles, Joe Cocker, etc. Maar ook een uitstapje naar een goed Nederlands lied van De Dijk zit in het repertoire.

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.