Radio en TV

BluesCollectors spelen live in Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 27 oktober 2022 om 20.00 uur de formatie BluesCollectors in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

BluesCollectors, een nieuwe Nederlandse bluesband uit Rotterdam, bestaat uit oudgediende bluesmuzikanten, die hun sporen in de blues c.q. muziek ruimschoots hebben verdiend. Met gemiddeld tientallen jaren muziek maken per persoon op de teller, zorgen deze dynamische muzikanten voor een daverend optreden van oude en bekende bluessongs. Van up-tempo bluesrock tot ontroerende ballads en meeslepende bluesharp composities. Alles komt aan bod om het bluesminnend publiek een onvergetelijke blueservaring te geven. Het grooved, het danst, het swingt, het zweet, het huilt en het lacht, het ontroerd, het dampt en het kraakt. Een optreden van BluesCollectors laat je niet onberoerd en echoot nog lang door in de geest en in de ziel van de mensen die erbij waren. De BluesCollectors zijn: Michel de Kok (zang en bluesharp), Robin Freeman (leadguitar), Arno Koster (bas) en Luuk Cool (drums).

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. Bezoekers zijn welkom vanaf 19.30 uur. Het optreden van de band zal tevens live worden uitgezonden via het YouTube kanaal van RTV-Ridderkerk: youtube.com/tvridderkerk.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.