Radio en TV

Bluesmission speelt live in Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 6 april 2023 om 20.00 uur de band Bluesmission in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Bluesmission is in 2017 ontstaan als “side band” uit St. Louis Slim. De zanger/bluesharpist Michel de Kok en drummer Peter Kok speelden al jaren in die band, maar wilden ook een “eigen” band hebben. Na wat wisselingen is de bezetting als volgt: Rocky Soekatma (zang), Luuk Cool (drums), Edgar de Grijs (bas), Hans Andriessen (gitaar) en Dick Möhlman (gitaar). Alle leden hebben zeer veel ervaring in de muziek en hebben in vele bands gespeeld.Het repertoire bestaat voornamelijk uit authentieke blues nummers, denk aan BB King, Eric Clapton en Albert Collins. Maar naast covers speelt de band ook eigen nummers.

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.