Radio en TV

Bluesstruck speelt live in Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 24 augustus 2023 om 20.00 uur de formatie Bluesstruck in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

De Blues slaat in als bliksem en raakt je tot op het bot. Bluesstruck is een bluesband uit Zevenbergen. Het repertoire van de band is erg divers en bestaat voor een groot deel uit eigen bluesnummers, waarin ook invloeden van Rock ‘n’ Roll, Funk, Jazz en Reggae te herkennen zijn. Tevens speelt de band een aantal arrangementen en covers van muzikanten als Muddy Waters, Howlin’ Wolf en Stevie Ray Vaughan. Sinds de oprichting in 2017 staat de band in verschillende cafés en op diverse evenementen. Hoogtepunten waren de Bluesroutes in Zeeland en Bobpop festival waar ze het podium mochten delen met gerenommeerd muzikant Jan de Bruijn. Binnenkort zal de band voor het eerst een EP. uitbrengen. De bandleden staan te springen om deze te presenteren aan het publiek. Bluesstruck Struck by Blues. Bluesstruck zijn: Laurens den Hollander (drums), Jerry Kallenfels (bas), Jeroen van der Bok (toetsen) en Rory Eestermans (gitaar en zang).

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.