Bos’s Blues Band live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 19 december 2019 om 20.00 uur de Bos’s Blues Band in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Een alles behalve doorsnee bluesband rond gitarist/zanger/harmonicaspeler Henk Bosman die onder andere met eigen werk, aangevuld met passende covers, a la carte “the Blues” vertolken vanuit hun hart. Met opzwepende jazzy swing-rock-shuffels tot traag treurende blues-ballads, schildert de band met een afwisselend palet van geïmproviseerde noten, een muzikaal landschap, waarin de rode draad te horen is van de romantiek der liefde.

De band bestaat, naast Henk Bosman, uit Chris van der Kroft (slagwerk), Paolo Grobben (bas), Peter Seilberger (toetsen) en indien weer in Nederland, Patricia Lopez (sax & dwarsfluit). De band is voor bijzondere optredens op verzoek uit te breiden met gast muzikanten.

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl .

Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.