Brad Wilson terug in Bluezy Live

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 19 mei 2022 om 20.00 uur de Amerikaanse muzikant Brad Wilson in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Brad Wilson was in 2019 al eens te gast en is nu bezig met een nieuwe Europese toer waarin hij opnieuw de studio van Radio Ridderkerk wilde bezoeken.

Brad Wilson is een Californische gitaarslinger, die rockt-up blues speelt en een charismatische en getalenteerde gitarist, vocalist en songwriter is. Het is moeilijk om in de blueswereld te overleven, maar dat is iets wat Brad Wilson met gemak doet. Wilson is een soulvolle vocalist. Je hebt misschien al wat van Brad’s muziek gehoord zonder het te beseffen. Het is te horen in diverse soapseries op NBC en CBS. Met meer dan 100 shows per jaar staat Brad bekend als een rockende bluesspeler. Zijn songwriting heeft een keiharde Americana, blues & roots-stijl. Zijn gitaarspel is hedendaagse blues. De liveshow van Brad wordt gepresenteerd met geest en klasse. Brad’s energieke shows en vermakelijke aantrekkingskracht hebben hem herhaaldelijk op veel van de grootste festivals aan de westkust van Amerika geplaatst.

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. Bezoekers zijn welkom vanaf 19.30 uur.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.