Radio en TV

Brad Wilson (USA) live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 10 oktober 2019 om 20.00 uur de Amerikaanse muzikant Brad Wilson in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Brad Wilson is een Californische gitaarslinger, die rockt-up blues speelt en een charismatische en getalenteerde gitarist, vocalist en songwriter is. Het is moeilijk om in de blueswereld te overleven, maar dat is iets wat Brad Wilson met gemak doet. Wilson is een soulvolle vocalist. Je hebt misschien al wat van Brad’s muziek gehoord zonder het te beseffen. Het is te horen in diverse soapseries op NBC en CBS. Met meer dan 100 shows per jaar staat Brad bekend als een rockende bluesspeler .

Zijn songwriting heeft een keiharde Americana / Blues / Roots-stijl. Zijn gitaarspel is hedendaagse blues. De liveshow van Brad wordt gepresenteerd met geest en klasse. Brad’s energieke shows en vermakelijke aantrekkingskracht hebben hem herhaaldelijk op veel van de grootste festivals aan de westkust van Amerika geplaatst.

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl .

Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.