Radio en TV

Brad Wilson (USA) speelt live in Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 16 mei 2024 om 20.00 uur de Brad Wilson Band (USA/NL) in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Brad Wilson was in de afgelopen jaren en ook vorig jaar al eens te gast in de uitzending. Op dit moment is hij bezig met een nieuwe Europese toer om onder andere zijn nieuwe album ‘Buckle Up’ te promoten. Ook nu wilde hij graag in het programma Bluezy te gast zijn.

Brad Wilson is een Californische gitaarslinger, die rockt-up blues speelt en een charismatische en getalenteerde gitarist, vocalist en songwriter is. Het is moeilijk om in de blueswereld te overleven, maar dat is iets wat Brad Wilson met gemak doet. Wilson is een soulvolle vocalist. Je hebt misschien al wat van Brad’s muziek gehoord zonder het te beseffen. Het is te horen in diverse soapseries op NBC en CBS. Met meer dan 100 shows per jaar staat Brad bekend als een rockende bluesspeler. Zijn songwriting heeft een keiharde Americana, blues & roots-stijl. Zijn gitaarspel is hedendaagse blues. De liveshow van Brad wordt gepresenteerd met geest en klasse. Brad’s energieke shows en vermakelijke aantrekkingskracht hebben hem herhaaldelijk op veel van de grootste festivals aan de westkust van Amerika geplaatst.

Het optreden van de band zal tevens live worden uitgezonden via het YouTube kanaal van RTV-Ridderkerk: www.youtube.com/tvridderkerk.

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Odido kanaal 2129, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.