Briar Ridge live in Bluezy 

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 20 oktober 2022 om 20.00 uur de formatie Briar Ridge in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Wanneer je David Bowie, Lou Reed, Pink Floyd en Jeff Beck in een blender mixt ontstaat er een chemische reactie die het best omschreven kan worden als ‘Briar Ridge’, de nieuwe band van vijf uitermate doorgewinterde muzikanten uit de omgeving van Rotterdam. Met een mix van pop, rock, blues met een licht psychedelisch randje is “Briar Ridge’ niet snel in een hokje te plaatsen. Met een fantastisch, voornamelijk uit eigen nummers bestaande, repertoire is ‘Briar Ridge’ een naam om in de gaten te houden voor de toekomst. Briar Ridge zijn: Rolf Ubbink (basgitaar), Jeffrey Mayer (drums), Danny Vromans (gitaar), Peter de Jong (gitaar) en Bram Visser (zang, gitaar en mondharmonica).

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. Bezoekers zijn welkom vanaf 19.30 uur. Het optreden van de band zal tevens live worden uitgezonden via het YouTube kanaal van RTV-Ridderkerk: www.youtube.com/tvridderkerk.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.