Burgemeester Attema in ‘Prettig Weekend’

Op zaterdag 21 maart wordt een speciale aflevering gemaakt bij Radio Ridderkerk van het actualiteitenprogramma ‘Prettig Weekend’.

Het programma is te beluisteren op zaterdag 21 maart tussen 10.00 en 12.00 uur. De presentatie en techniek worden verzorgd door Eric Harreman en Aad Hoogendijk, die gescheiden door het glas het programma brengen.

In de uitzending wordt uitsluitend telefonisch gesproken met diverse gasten, waarbij besproken wordt welke gevolgen de corona-crisis heeft. Zo zal worden gesproken met onder andere burgemeester Anny Attema, Rolf Harbers van de RET, Miriam Renzen van de FoodCompany, ds. Martin de Geus vanuit de Levensbron en Jacco Lamper van zorgaanbieder Internos. Ook is gesproken met bewoners in Ridderkerk en de impact van corona-crisis op hun dagelijkse leven.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de app van RTV-Ridderkerk.

Foto Roelie ’t Jong