Radio en TV

Burning Sensation scoort demo van de maand

In het radioprogramma SensatieGeneratie is vanaf zaterdag 4 augustus 2018 het nieuwe album van de band Burning Sensation demo van de maand.

Het nieuwe album Vamos bevat maar liefst 17 liedjes. De combinatie van muziekstijlen als speedmetal en country met teksten over kleine frustraties,  waar de meeste muzikanten liever geen woorden aan vuil maken, leidde tot een duidelijke verwoording van gevoelens die bij (veel) mensen leven. Op dit album spatten de energie en het plezier er weer vanaf.

Burning Sensation wil met hun aanstekelijke combinatie van naar eigen hand gezette covers en stevige uptempo rock muziek een statement maken: “Wij willen geen statement maken, wij willen een feestje maken”. De band presenteert zich live als een energieke en spontane act met veel humor, meestal ten koste van zichzelf. Burning Sensation bestaat uit de muzikanten: Jurgen (die kleine) op gitaar/zang, Jurgen (die grote) op bas, Rambo op drums en Jacques op gitaar. Meer informatie over de band is te vinden op hun website: www.burningsensation.nl.

Het radioprogramma SensatieGeneratie met presentator Arjan ’t Jong is wekelijks op de zaterdagavond te beluisteren tussen 20.00 en 21.00 uur. De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.