Radio en TV

CableHouse speelt live in Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 23 mei 2024 om 20.00 uur de formatie CableHouse in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

De geest van de Britse blues uit de jaren ‘60 wordt nieuw leven ingeblazen met de ‘new kid on the block’ CableHouse. Opgericht in 2023 in het Kabeldistrict in Delft belooft dit nieuwe internationale gezelschap een onvergetelijke muzikale ervaring te bieden. De band biedt een mix van bekende covers, eigen composities en een flinke dosis energie op het podium. CableHouse bestaat uit de muzikanten Ian Dole (zang en mondharmonica), Freek Carels (gitaar), Kees van Steenbruggen (toetsen), Jos Waal (drums) en Manolo Chincolla Sánchez (basgitaar).

Het optreden van de band zal tevens live worden uitgezonden via het YouTube kanaal van RTV-Ridderkerk: www.youtube.com/tvridderkerk.

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Odido kanaal 2129, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.