Radio en TV

Chitlin Crew live bij Bluezy 2018 op TV Ridderkerk

In het radioprogramma Bluezy was op donderdag 8 maart 2018 de Bluesband Chitlin Crew te gast in de studio van Radio Ridderkerk. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontving in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten.

Chitlin Crew verwijst naar de roemruchte Citlin Circuit, waarin een groot aantal van beroemde artiesten hun brood verdiende. ,,Deze artiesten zijn voor altijd onze voorbeelden en helden en worden door ons op deze wijze geëerd’’, aldus de band. Door de jaren heen heeft de band verschillende muzikanten gehad waarmee zijn inmiddels uitgegroeid tot een band met 6 gepassioneerde en ervaren muzikanten met een eigen repertoire vanuit de bluesharten van de bandleden.

Tot voor kort speelde de band veel covers maar vanuit deze muzikaliteit zijn de eigen nummers ontstaan met een genuine sound die variëren van stevige blues/rock tot gevoelige ballads en af en toe ook tegen andere stijlen aan flirten.

De band bestaat uit de muzikanten: Melati Kerstjens (toetsen), Louis Beckers (saxofoon/bluesharp), El Mano Dick Bax (bas). John Maanster/Gerard Rozenveld (drums), Joris van Leeuwen (gitaar), John F Hart (zang). Meer informatie over de band: www.chitlin-crew.com

Deze impressie wordt uitgezonden vanaf dinsdag 24 juli tot en met donderdag 26 juli 2018 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk oneven heel uur. Het programma is te zien om 15.00, 17.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur.