Radio en TV

Cijferthema in ‘Sandwich Express’ bij Radio Ridderkerk

Aanstaande woensdag 20 november wordt het radioprogramma “Sandwich Express” op Radio Ridderkerk met een nieuw thema uitgezonden. In deze editie tussen 12.00 en 13.00 uur staan cijfers centraal.

Getallen kom je bijna dagelijks tegen. Of je nu €8.95 moet betalen bij de groenteboer of met bus 144 meereist naar het Koningsplein. Presentator Dick vd Meer heeft een blik geworpen op bands met een cijfer in de naam of in de titel en kwam uit met een mooi lijstje platen die verband hebben met dit thema. Daarnaast wordt er uiteraard ook aandacht besteed aan een heerlijk lunchrecept.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.