Radio en TV

Column van Teun Rijsdijk bij Radio Ridderkerk

De Ridderkerkse schrijver en fotograaf Teun Rijsdijk gaat vanaf 1 november een maandelijkse column verzorgen bij Radio Ridderkerk in het programma ‘Seniorentijd’.

Naast zijn werk bij de werkgroep Foto- en filmdocumentatie bij de Oudheidkamer Ridderkerk heeft Teun Rijsdijk boeken geschreven over het Ridderkerk van zijn jeugd. Daarover zal hij in zijn radiocolumn gaan vertellen, die ook te beluisteren zijn als podcast op de website van RTV-Ridderkerk.

Het radioprogramma ‘Seniorentijd’ wordt wekelijks op de dinsdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Het programma wordt herhaald op de vrijdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur en is ook te beluisteren via Uitzending Gemist.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat te zien is via Ziggo digitale tv kanaal 36, Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de RTV-Ridderkerk APP.