Radio en TV

Corry Konings in Wij houden het Hollands

In het radioprogramma ‘’Wij houden het Hollands’’ is aanstaande zondagmiddag 3 december de bekende zangeres Corry Konings te gast. Het Nederlandstalige radioprogramma ‘’Wij houden het Hollands’’ is al weer bijna 35 jaar geleden gestart bij RTV Papendrecht en nog altijd springlevend.

De Nederlandse artiesten weten de weg al jaren te vinden naar het programma want nog geen twee weken geleden was Wolter Kroes nog in de studio om een uur lang te praten met presentator Rob de Leeuw.

In de decembermaand wordt het trouwens druk in de studio. Op zondag 3 december komt Corry Konings langs en op zondag 17 december is het de beurt aan Frans Duijts. Als klap op de vuurpijl komt in de laatste uitzending van het jaar op zondag 24 december zanger Stef Ekkel langs.

Het programma waarin de Nederlandstalige sterren altijd stralen “Wij houden het Hollands” is iedere zondag live te beluisteren bij RTV-Ridderkerk van 12.00 tot 14.00 uur. ‘’Wij houden het Hollands’’ is te beluisteren via RTV-Papendrecht, Atos-RTV, RTV-Ridderkerk en Merweradio.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Odido kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.