Radio en TV

Creedence Commotions Revival speelt live in Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 17 augustus 2023 om 20.00 uur de formatie Creedence Commotions Revival in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Wie kent nu niet de muziek van Creedence Clearwater Revival (CCR). De band die eind jaren ‘60/begin ‘70 grote hoeveelheid hits produceerde die iedereen wel kent zoals: Proud Mary, Bad Moon Rising, Fortuned Son, Have you ever seen the rain, Suzie Q, I put a spell on you, enz. Als tribute-band van CCR vertolkt de band deze hits op een zo authentiek mogelijke wijze en sound. Creedence Commotion Revival bestaat uit ervaren gedreven muzikanten: Robert Boudens (drums & backing vocals), Jan van Elten (bass), Bas Riede (lead guitar & backing vocals) en Ad Verschuure (vocals en rhythm guitar).

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.

Het optreden van de band zal tevens live worden uitgezonden via het YouTube kanaal van RTV-Ridderkerk: www.youtube.com/tvridderkerk.