Radio en TV

DB Blues Band speelt live in Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 26 oktober 2023 om 20.00 uur de DB Blues Band in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Ontdek de magie van de DB Blues Band, waar muzikale virtuositeit en passie samenkomen in een unieke geluidservaring. Laat je betoveren door de rauwe emotie in herkenbare maar unieke songs die hun roots overduidelijk in de blues hebben. Songs die ook duidelijk laten horen dat blues meer is dan nood en ellende maar ook hoop geeft en troost biedt. Songs geschreven met als doel om ze live van het podium te schreeuwen, fluisteren en kreunen. Of je nu een doorgewinterde bluesliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een geweldige muzikale avond, de DB Blues Band staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Kom en laat je meevoeren op een reis door de bluesgeschiedenis met een hedendaagse twist. Mis het niet, de DB Blues Band, waar de blues tot leven komt. DB Blues zijn: Dries Brouwer (zang/gitaar), Dave Houtenbos (basgitaar), Sander van Wonderen (rhodes), Joeri de Jong (drums).

Het optreden van de band zal tevens live worden uitgezonden via het YouTube kanaal van RTV-Ridderkerk: www.youtube.com/tvridderkerk.

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.