Radio en TV

De Groene Pollepel met spruitjes in ‘Seniorentijd’

Op dinsdag 2 januari 2024 is er weer een nieuwe aflevering te beluisteren van Marianne van Wijhe van ‘De Groene Pollepel’ in het radioprogramma ‘Seniorentijd’.

Marianne van Wijhe van ‘De Groene Pollepel’ is, zoals ze het zelf zegt, kookgek en superkok die de lekkerste gerechten maakt. Een flink aantal jaren geleden kwam ze in aanraking met gezonde voeding en zag wat het met een lichaam kan doen. Sindsdien kookt ze op deze gezonde manier. Inmiddels heeft ze een cateringbedrijf en een kookschool. In de uitzending komt ze hierover vertellen en geeft ze tips voor gezonde voeding. Dit keer staan de oer-Hollandse spruitjes centraal. Alle afleveringen terugluisteren kan op onze Podcast-pagina.

Meer informatie over Marianne is te vinden op ‘www.degroenepollepel.nl. Daarnaast kunnen ook de gebruikelijke onderwerpen worden verwacht, zoals onder andere de quiz en het gedicht.

Het radioprogramma ‘Seniorentijd’ wordt wekelijks op de dinsdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Het programma wordt herhaald op de vrijdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur en is ook te beluisteren via Uitzending Gemist.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Odido kanaal 2129, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.