Radio en TV

De Kracht van Uw Liefde bij TV Ridderkerk

Vanaf vrijdag 9 november is de derde aflevering te zien van de nieuwe serie rondom het geloof. In het maandelijkse programma ‘De Kracht van Uw Liefde’ draait het in de derde aflevering om het thema: ‘speel geen verstoppertje’.

Jan-Paul Apon spreekt in deze episode over hoe vaak wij ons verstoppen voor elkaar en voor God. Als wij ons verbergen vanwege angst, minderwaardigheid of gevoelens, dan zegt god: ‘Toon uw zelf in kracht, liefde en bezonnenheid’. Gospelkoor Share zingt het lied ‘Velsignelsen’ en Helma Hoogendijk leest het gedicht ’De Levenssprong’ voor.


De Kracht van Uw Liefde wordt vanaf vrijdag 9 november tot en met zondag 10 november 2018 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk oneven heel uur. Het programma is het hele weekend te zien om 15.00, 17.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 1377, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Daarnaast zijn de films ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep: www.youtube.com/tvridderkerk. Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl.