Radio en TV

De Sjef live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 17 oktober 2019 om 20.00 uur de formatie De Sjef in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Blues cover-band De Sjef is een band uit Heenvliet en bestaat uit 5 gedreven blues liefhebbers, welke ongeveer 5 jaar geleden is opgericht. De band bestaat uit de muzikanten: Sylvain (zang/rythm gitaar), Freek (gitaar), Johan (bas), Erik (drums) en Marko (keyboard).

De stijl van de band is hoofdzakelijk Texas blues, maar ook blues/rock. De band speelt voornamelijk nummers van Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix, Kenny Wayne Shepherd,  maar ook Rory Gallagher, Ten Years After, The Doors, John Mayer en ZZ Top.

De band heeft al diverse optredens met succes verzorgd, hoogtepunt was een optreden in 2019, tijdens het befaamde ‘Rory Gallagher Festival’ in het Ierse Ballyshannon.

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.