Radio en TV

De Verjaardagstas verrast jaarlijks honderden Ridderkerkse kinderen

De Verjaardagstas is een initiatief van de Stichting Beter voor Elkaar uit Ridderkerk. De onafhankelijke Stichting, die werkt met vrijwilligers en partners die producten of geld geven. Met elkaar doen ze het maximale voor minima. Andere initiatieven van de stichting zijn onder meer de FoodCompany Ridderkerk, Fietsenbank, de Kledingbank en de Verjaardagstas. 

,,Wij werken laagdrempelig en nabij, voor en door Ridderkerkers. In Ridderkerk groeien ongeveer 1100 kinderen op in een huishouden met een zeer laag inkomen. Wij gunnen al die kinderen een leuke verjaardag. Voor iets minder dan de helft van de kinderen maken wij een Verjaardagstas. Een tas met ingepakte kadootjes voor de basisschool-kinderen en een tas met een kadokaart voor de middelbare scholieren. Die kadokaarten kunnen we kopen door giften en door verkoop van boventallig speelgoed tijdens de Winter5Daagse’’, licht Miriam Renzen toe. 

Wilt u ook iets betekenen voor deze kinderen? Doneer dan a.u.b. op: NL31ABNA 0519 8918 72 t.n.v.: Kledingbank Ridderkerk onder vermelding van: De VerjaardagsTas.

Heeft u een laag inkomen en wilt u voor uw kinderen een Verjaardagstas ontvangen? Schrijf u dan in. U kunt altijd bellen of een appje sturen voor meer informatie over alle initiatieven. Telefoonnummer:  06 4438 2705.