Deel 4-1 documentaire over Alblasserwaard op TV Ridderkerk

RTV-Ridderkerk zendt in de komende weken een serie over de Alblasserwaard uit via TV Ridderkerk. De documentaire van 28 afleveringen over de Alblasserwaard is gemaakt door RTV Papendrecht.

Niet alleen de natuur maar ook de mensen, de ambachten, de geschiedenis, de reformatie maar ook de catastrofen en het alledaagse leven van deze streek hebben wij getracht in beeld te brengen.

In dit eerste deel van aflevering 4 wordt de Alblasserwaard bezocht middels een wandeling, waarbij gelet wordt op de natuur en de specifieke landschapskenmerken. En als er goed gekeken wordt, is veel nieuw leven zichtbaar. Het is een mooi gezicht om vogels te zien broeden en met hun jonge trots op ontdekking te zien gaan. RTV-Ridderkerk zend op donderdag 18 april en op zondag 21 april 2019 dit blok uit op 14.00 en 18.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl.