Deel 4-2 documentaire over Alblasserwaard op TV Ridderkerk

RTV-Ridderkerk zendt in de komende weken een serie over de Alblasserwaard uit via TV Ridderkerk. De documentaire van 28 afleveringen over de Alblasserwaard is gemaakt door RTV Papendrecht. Niet alleen de natuur maar ook de mensen, de ambachten, de geschiedenis, de reformatie maar ook de catastrofen en het alledaagse leven van deze streek hebben wij getracht in beeld te brengen.

In dit tweede deel van aflevering 4 wordt de Alblasserwaard verder verkend. Niet alleen de natuur maar ook het culturele erfgoed als de molens van Kinderdijk en andere interessante overblijfselen uit de geschiedenis zoals de eendenkooien of het Floris de Vijfde pad komen voorbij in deze aflevering. RTV-Ridderkerk zendt op donderdag 25 april en op zondag 28 april 2019 dit blok uit op 14.00 en 18.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep).