Radio en TV

Derde aflevering van Ridderkerks nieuws in ‘Dit is Ridderkerk’

“Dit is Ridderkerk” is het wekelijkse tv-journaal bij RTV-Ridderkerk. In de komende weken wordt dit programma als pilot uitgezonden.

In deze derde aflevering besteden we aandacht aan de Dodenherdenking op begraafplaats Rusthof, de start van de SER-Zomeravondconcerten, Hockeyclub Ridderkerk, het Bevrijdingsvuur naar Ridderkerk gebracht door Trimclub Antilope en de verschillende activiteiten die komende zaterdag in Rijsoord plaatsvinden, zoals de 25ste Draai Rond de Kraai, de Kraaierun, Fancy Fair en Open Molendag. Het programma wordt deze keer gepresenteerd door Celwin Frenzen.

Dit is Ridderkerk wordt vanaf dinsdag 9 mei tot en met vrijdag 12 mei 2023 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op de oneven heel uur. Het programma is dan dagelijks te zien om 15.00, 17.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het digitale Ziggo kanaal 46 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP RTV-Ridderkerk.