Different Koek in Spotlight

In de studio van RTV-Ridderkerk trad het Ridderkerkse Popkoor Different Koek op in het kader van het eerste jubileum. Het popkoor oefent wekelijks en zingt regelmatig bij optredens. Bij RTV-Ridderkerk werd een scala aan populaire liedjes vertolkt. Presentator Arjan ’t Jong ging daarnaast in gesprek met Aimée Bongers van het popkoor Different Koek, dat onder leiding stond van de deze zomer vertrekkende dirigent Marcel Bleeker.

Deze aflevering van Spotlight is te zien bij RTV-Ridderkerk vanaf maandag 23 maart tot en met vrijdag 27 maart 2020 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk oneven heel uur. Het programma is te zien van 16.00 tot en met 22.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 1377, Tele2, Vodafone, Solcon en via de APP van RTV-Ridderkerk. Daarnaast zijn de films ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep: www.youtube.com/tvridderkerk. Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl.

Foto: Roelie ’t Jong