Double Trouble speelt live in Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 4 november 2021 om 20.00 uur de band “Double Trouble” tribute Stevie Ray Vaughan in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Double Trouble is een vijfmans formatie die de muziek van Stevie Ray Vaughan hoog in het vaandel heeft staan. Zij komen uit de regio Spijkenisse en bestaan sinds een paar jaar als vijfmans formatie. De bandleden zijn: Freek Deichmann (gitaar en bekend van 3J’s, Jon Paris, Amy Madden, Sam Bryant), Johan Bravenboer (bas), Marco van der Wal (toetsen), Dick Sol (drums en ex Herman Brood, Phoney and the Hardcore) en Michel Burgwal (zang en ex De Juf, Reverend Bart and the Shepherds of Blues).

Het optreden bijwonen is inmiddels weer mogelijk, maar aanmelden vooraf is verplicht via nicobravenboer@planet.nl. Bezoekers hebben een QR-code, vaccinatiebewijs of een recente negatieve PCR-test nodig.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van RTV-Ridderkerk.