Drie keer Zilveren Microfoon uitgereikt

Op de Nieuwjaarsreceptie van RTV-Ridderkerk mocht voorzitter Hans Magito zelfs drie keer een Zilveren Microfoon uitreiken aan medewerkers, die inmiddels al weer 25 jaar actief zijn voor de lokale omroep van Ridderkerk.

Afgelopen zaterdag 4 januari 2020 werd op een goed bezochte Nieuwjaarsreceptie van RTV-Ridderkerk allereerst stil gestaan bij het afscheid van de bestuursleden Dingeman Schreuders en Arie Hordijk en hoofdredacteur Joost Kamerman. Alle drie blijven weliswaar als actief medewerker, maar legden wel hun formele functies neer.

V.l.n.r.: Arie Hordijk, Joost Kamerman en Hans Magito.

Daarnaast mocht voorzitter Hans Magito maar liefst drie medewerkers in het zonnetje zetten vanwege hun verdiensten voor de omroep en hen de zilveren microfoon overhandigen. Zo begon Marieke van Beuzekom op de telefoonredactie van het programma ‘Niet te Geloven’, maar presenteert ze inmiddels al weer vele jaren ‘Muzikaal Boeket’. Hans Muntz startte met het programma ‘Pop Classics’, maar maakt inmiddels al jaren het programma ‘Lovesongs Are Back Again’ en is eindredacteur van de RidderSportShow. Roelie ’t Jong begon destijds met het actualiteitenprogramma ‘Ridderkerk Magazine’, presenteerde jarenlang ‘Muziek Zonder Grenzen’ en nu nog steeds ‘Starlight Souvenirs’. Alle drie kanjers, waar voorzitter Hans Magito bijzonder trots op is.

Foto’s Roelie ’t Jong en Wessel Dekker.