Edwin van der Toolen in Lekker Hollands

Op vrijdag 31 januari 2020 ontvangt presentator Richard Veen in het programma ‘Lekker Hollands’ tussen 17.00 en 19.00 uur Edwin van der Toolen in de studio.

Zanger Edwin van der Toolen zal in het nieuwe seizoen van All Together Now weer te zien zijn als jurylid in het tv-programma bij RTL4. Hij zal samen met Gerard Joling en 98 andere juryleden de zangkunsten van bekende en onbekende Nederlanders beoordelen. Ook heeft de Rotterdammer een hele nieuwe single uitgebracht met het liedje ‘Roze Bril’ en dat lijkt op weg naar een leuke hit. Uiteraard zijn er nog veel meer vragen waar Richard Veen antwoord op hoopt te krijgen in ’Lekker Hollands’.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet:  www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 36, Ziggo met CL+ module op kanaal 336, KPN kanaal 1077, Tele2, Vodafone en via de APP ‘De Lokale Omroep’.