Elle Hollis te gast bij Bram & Jurgen

Op maandag 22 april is Elle Hollis twee uur te gast in het programma ‘Bram & Jurgen’ waar ze live zal optreden.

De 22-jarige Elle speelde als tiener in musicals van Joop van den Ende en Studio 100. Later wilde ze graag de popmuziek in en dan met name de elektronische kant op.

De afgelopen jaren bracht ze onder meer de nummers ‘Locked’ en ‘Luxury’ uit. Haar nieuwste nummer kwam in 2019 uit genaamd ‘Mind Games’. De nummers van Elle Hollis zijn onder meer te beluisteren via Spotify, Youtube en Itunes. Meer informatie kijk hier.

Vorige week heeft Elle Hollis de akoestische versie van Mind Games uitgebracht. Dit nummer zal ze onder meer live spelen in de uitzending. Je kunt het programma Bram & Jurgen Tweede Paasdag beluisteren tussen 11.00 en 14.00 uur op 105.7 FM bij Radio Ridderkerk.

Bram en Jurgen

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.