Radio en TV

Emmy Eve in SensatieGeneratie

In het radioprogramma SensatieGeneratie scoort vanaf zaterdag 5 september 2020 de Ridderkerkse zangeres Emmy Eve de demo/cd van de maand met haar nieuwste single ‘Wat Je Voelt’.

Dit liedje is een hele mooie gevoelige popsong, die je meeneemt in het verhaal dat Emmy Eve vertelt. Met haar muziek laat de zangeres horen dat diversiteit oké is en liefde universeel. Samen met producer Rob Peters, bekend van onder andere BLØF, Typhoon en Maaike Ouboter maakte ze eerder als de single ‘Denk Aan Mij’, een nummer over koestering, loslaten en de belofte om niet meer vergeten te worden. Meer informatie over Emmy Eve is terug te vinden op haar website.

Emmy Eve scoort hiermee de demo/cd van de maand in het programma SensatieGeneratie. Het radioprogramma SensatieGeneratie met presentator Arjan ’t Jong is wekelijks op de zaterdagavond te beluisteren tussen 20.00 en 21.00 uur.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de APP’s van RTV-Ridderkerk en van De Lokale Omroep.