Extra Kerstuitzendingen bij Radio Ridderkerk

Houdt u van zingen of luistert u graag naar mooie kerstliederen dan bent u bij Radio Ridderkerk in het kerstweekend van 23, 24 en 25 december op het juiste adres.

Op zondag 23 december begint om 09.00 uur het programma ‘Ridderkerk en de Kerken’ dat tot 11.00 uur te beluisteren is met daarin een kerkdienst vanuit De Goede Herderkerk. Voorganger is Ds. Kronenburg. Samenstelling en presentatie wordt verzorgd door Helma Hoogendijk, waarbij de techniek in handen is van Hendrik Bos en de redactie wordt bezet door Leen Haasdijk.

Daarnaast zijn er op de zondagavond de volgende programma’s:
18.00 uur: ‘Songs of Glory’ met presentator Peter Gouweloos
19.00 uur: ‘Verhalenderwijs’ – Gert Ritmeester
20.00 uur: ‘Religieus op uw verzoek’- Helma en Aad Hoogendijk
21.00 uur: ‘Zomaar voor u’ – Emmy Mulder en Marijn v.d. Kruijt

Radio Ridderkerk brengt haar luisteraars vervolgens op maandag 24 december een speciaal programma onder de titel ‘Kerstavondzang ‘. In deze uitzending wordt vanaf 19:00 uur tot 21:00 uur koorzang en instrumentale kerstmuziek afgewisseld met gedichten. Samenstelling en presentatie hiervan wordt verzorgd door Emmy Mulder en is de techniek in handen van Marijn van der Kruijt.

Protestantse Gemeente in Bolnes

Op 1e Kerstdag dinsdag 25 december is er een extra uitzending van het programma ‘Ridderkerk en de Kerken’. Er kan vanaf 09.00 uur geluisterd worden naar kerstliederen. Daarna wordt er om 9:30 uur overgeschakeld naar de Protestantse Gemeente in Bolnes en begint de kerkdienst die geleidt wordt door Mevr. R. Keijzer uit Voorburg. Aansluitend op de kerkdienst worden er tot 11:00 uur kerstliederen ten gehore gebracht. Jacoline Molendijk tekent voor de muzieksamenstelling en presentatie, de techniek is in handen van Marijn van der Kruijt en de redactie wordt bemand door Rob Stegman.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl.

Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.