Fake Brothers live bij Bluezy op TV Ridderkerk

In het radioprogramma Bluezy was op donderdag 8 november 2018 de formatie Fake Brothers in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontving in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview werd er ook live opgetreden.

De Fake Brothers ontstaan in het jaar 1987.Toen nog onder de naam The Fake Brothers Blues Band. In 2018 maakte de band een come-back. De band die in 2008 besloot te stoppen met optredens omdat toen de juiste “feel” ontbrak, heeft in 10 jaar tijd de accu volledig opgeladen. Zanger Jaap Meurs heeft Thomas Vermeulen meteen bereid gevonden om weer mee te doen. De band werd verder uitgebreid met Arie-Jan Folkerts (gitaar), Rene Blankestijn (harmonica) en Dik Jansen (bas).

De slogan ’Real Deal bluesband’ blijft onverminderd van kracht op deze energieke band. Gepokt en gemazzeld in het bluescircuit, met optredens in Nederland, Europa (Frankrijk-Italië-België-Duitsland-Zwitserland, waaronder het prestigieuze bluesfestival in Montreux) en zelfs in de USA, gaat deze band opnieuw het podium op om een ieder aan zich te binden met hun ’dampende city blues’.

Deze impressie wordt uitgezonden vanaf maandag 28 januari tot en met donderdag 31 januari 2019 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk even heel uur. Het programma is te zien om 16.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.