Radio en TV

Fake Brothers live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 8 november om 20.00 uur de formatie Fake Brothers in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

De Fake Brothers ontstaan in het jaar 1987.Toen nog onder de naam The Fake Brothers Blues Band. In 2018 maakte de band een come-back. De band die in 2008 besloot te stoppen met optredens omdat toen de juiste “feel” ontbrak, heeft in 10 jaar tijd de accu volledig opgeladen. Zanger Jaap Meurs heeft Thomas Vermeulen meteen bereid gevonden om weer mee te doen. De band werd verder uitgebreid met Arie-Jan Folkerts (gitaar), Rene Blankestijn (harmonica) en Dik Jansen (bas). De slogan ’Real Deal bluesband’ blijft onverminderd van kracht op deze energieke band. Gepokt en gemazzeld in het bluescircuit, met optredens in Nederland, Europa (Frankrijk-Italië-België-Duitsland-Zwitserland, waaronder het prestigieuze bluesfestival in Montreux) en zelfs in de USA, gaat deze band opnieuw het podium op om een ieder aan zich te binden met hun ’dampende city blues’.

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.