Radio en TV

Feestelijke Kerkdienst in Irenekerk

Op zondag 18 november is er een feestelijke kerkdienst in de Protestantse Gemeente Irenekerk in Slikkerveer vanwege het 100-jarig bestaan.

Deze speciale dienst is te beluisteren in het radioprogramma ‘Ridderkerk en de Kerken’ bij Radio Ridderkerk. De uitzending begint om 09.00 uur met koor en instrumentale muziek. De Jubileumdienst begint om 09.30 uur. 

Medewerkende aan deze dienst: Een zanggroep onder leiding van Herman Houweling, organist Jan Huizer en hoboïst Theo-Hans Kuijvenhoven. 
Voorganger is Ds. Pieter Taselaar. 

De techniek in de Irenekerk wordt verzorgd door Aad Hoogendijk en in de studio door Marijn van der Kruijt. Muzieksamenstelling en presentatie is in handen van Emmy Mulder.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.