Radio en TV

Frans Duijts in Wij Houden het Hollands

In het radioprogramma “Wij houden het Hollands” zijn aanstaande zondagmiddag meerdere artiesten te gast, waaronder Frans Duijts. Het programma “Wij houden het Hollands” blijft cadeautjes weggeven op de radio, want aankomende zondag 17 december komt niemand minder dan Frans Duijts naar de studio van het programma om alles te vertellen over zijn nieuwe singles en zijn avontuur wat hij dit jaar heeft meegemaakt op de tv in het programma “Het perfecte plaatje”. Frans is te gast tussen 13.00 en 14.00 uur.

In het eerste uur tussen 12.00 en 14.00 uur komt Roland Verstappen bekend van de hits ‘Helemaal niets” en “Zij is wonder” alles vertellen over zijn nieuwe cd en single. Als klap op de vuurpijl komt in de laatste uitzending van het jaar op zondag 24 december zanger Stef Ekkel langs.

Het programma waarin de Nederlandstalige sterren altijd stralen “Wij houden het Hollands” is iedere zondag live te beluisteren van 12.00 tot 14.00 uur bij RTV-Ridderkerk. Ook dit radioprogramma wordt in de gehele streek uitgezonden en is zodoende te beluisteren via RTV-Papendrecht, Atos-RTV, RTV-Ridderkerk en Merweradio.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Odido kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.